Månedlig Teklub

Erik A.: ★★★★★ "Bedste grønne te jeg nogensinde har haft!"

Udsolgt

ABONNER OG SPAR over 15%

 

Teklub fordele

✔️ 70 € værdi af te leveret månedligt

✔️ Få aldrig den samme te to gange

✔️ Oplev vores bedste teer til den bedste handel

✔️ Annuller når som helst

✔️ Gå aldrig en anden morgen uden god te!

 

Hvad du kan få

Hver måned vil du modtage 2-3 af følgende:

100 gram Kasugaen Asatsuyu Sencha : En dyb dampet Sencha fra Kagoshima. Teen starter med en let sød majsnote, efterfulgt af en dejlig edamame- eller babyspinatnote, der intensiveres fra gennemvædning til gennemvædning.

100 gram Murasaki Sencha : Super grøn, dybdampet te fra Kagoshima. Denne fukamushi Sencha har en fed fyldig smag, med masser af sødme og et strejf af frugt.

100 gram Kamairicha Issin: pandebrændt grøn te fra bjergene i Takachiho med en dejlig ristet smag med en let cashewnøddenote.

100 gram Gyokuro Cha Museet: Kagoshima Gyokuro med en lige til sagen umami-smag

100 gram Fukamushi Yamaga: Dybdampet frugtagtig te fra Shizuoka, der også er fremragende som en kold bryg.

100 gram Kukicha Osada: En stilk te fra bjerglandsbyen Isagawa, der har en dejlig høsmag og en mineralsk note i slutningen

100 gram Sencha Isagawa: En glat Sencha fra den økologiske landsby i Shizuoka, der giver en prikkende smag på toppen af tungen og en dejlig citrusagtig note

100 gram Bancha Masuda: En Shizuoka te lavet af mere modne teblade. Har en behagelig trænote og kan gennemvædes op til 6 gange.

100 gram Henta Okumidori: En mild, enkelt sort Sencha fra Kirishima, der har en behagelig frugtagtig note

50 gram Gyokuro Cha Meijin: Den mest præmie Gyokuro lavet af Mr. Sakamoto, ekstrem sød og umami med en tæt spiritus

100 gram Gyokuro Sasa Hime: En velafbalanceret blanding Gyokuro fra Mr. Sakamoto i Kagoshima med en blanding af umami, vegetabilsk og sødt.

80 gram Henta Sencha : En blandet Sencha lavet af 8 forskellige kultivarer. Smagen er sød, umami, græsagtig, astringerende og vegetabilsk.

100 gram Henta Saemidori: En sød og umami single-kultivar Sencha med en tyk spiritus og en lys grøn farve

100 gram Henta Asanoka: En let tør, enkelt sort Sencha med en behagelig kornnote

100 gram Karigane Sakamoto: En smuk stilk te lavet af den samme plante, der bruges til at producere Gyokuro . Blød, sød og frugtig te, der gør en fantastisk kold bryg

150 gram Kukicha Sakamoto: Lavet med lidt flere stængler end Karigane. Teen er let, mineralsk og har en let frugtagtig note

100 gram Nuruki Shincha: Forårets første plukkede grønne te med en sød og krydret smag og en let finish. Denne te kommer fra Chiran, i det sydlige Japan.

100 gram Noike Hojicha : Sødere ristet te med en læskende fornemmelse og en subtil eftersmag af kaffe. Denne te er ret kompleks for en Hojicha .

100 gram Kuki Hojicha : Kraftig ristet te lavet af stilkene fra teplanten. Denne te er meget lav i koffein og leverer en kraftfuld kaffe- eller chokoladesmagsprofil

100 gram Kawabata Hojicha : Hojicha opfanger smagsnoter af kaffe og chokolade samt en ristet smag. Denne te sidder et sted i midten af de to andre Hojicha s, med mørkere ristede noter samt søde karamel- eller chokoladenoter.

100 gram Kasugaen Golden Sencha : En kraftfuld Yabukita af høj kvalitet Sencha fra hr. Kawaji i Kagoshima. Denne er for de ægte teelskere!

Brygningsinstruktioner

-Læg 5 gram teblade i en tekande eller en si

-Tilføj 225 g varmt vand mellem 140-160 grader fahrenheit

-Lad teen trække i 1 minut

-Hæld teen ud og sørg for, at hver dråbe er ude af bladene

-Bryg bladene 2-3 gange mere med vand med samme temperatur, men i 20 sekunder

🍵 Insidertip: Hvis du vil tilberede japansk grøn te på traditionel vis, skal du bruge en Kyusu tekande

Hvor vores te kommer fra

To gange om året rejser vi til Japan for at mødes med landmænd personligt for at prøve fantastiske grønne teer og bringe det bedste tilbage til at dele med jer alle. Her er et par ting, vi kigger efter:

Kvalitet: Først og fremmest, for at vi kan vælge en te, skal den være af utrolig høj kvalitet. Vi smager på teen både på gården og derhjemme, inden vi tager en beslutning om den. Vi ved, at vores kunder vil have levende grønne teer med masser af søde, salte og frugtige smage, og vi forsøgte at indarbejde det i vores beslutning.

Bæredygtighed: Når vi besøger gården, kan vi også godt lide at få en fornemmelse af, hvordan denne te er dyrket. Til hvilke miljøomkostninger produceres teen? Dyrkning af te bør ikke ske på bekostning af den lokale flora og fauna, og det er derfor, vi leder efter pesticidfri, organisk gødet te. Du kan se, at dette skaber et sundere økosystem, fuld af plante- og insektliv, og endnu større dyr som ræve og hjorte kan finde tilflugt i temarkerne.

Pålidelighed:Vi kan godt lide at arbejde med landmænd, vi kan stole på. Derfor er vi meget opmærksomme på deres produktionsmetoder og deres kvalitetskontrol. Vi skal sikre os, at den te, vi prøver på gården, er den te, som vores kunder får hver eneste dag. Disse teer er omhyggeligt produceret af små familiegårde med stor sans for detaljer og kvalitet

Innovation: Endelig kan vi godt lide at arbejde med landmænd, der konstant forbedrer deres produktion. Mange af bønderne begynder at dyrke nye tevarianter og eksperimentere med nye stege- og skyggemetoder, og det tror vi vil være begejstret for vores kunder fremover! Vi vil sikre os, at vi altid introducerer folk til nye japanske grønne teer af høj kvalitet, og det er en stor del af det.


Prøv teerne på én gang!

perfekt som gave eller til selv at udforske japansk grøn te!

Mega grøn te prøveudtag (28 stk.)

Udsolgt

VAR 84 €,00

Sencha Sampler (9 pakke)

Udsolgt

VAR $45,00

Mega grøn te prøveudtag (28 stk.)

Udsolgt

VAR $84,00

Sencha Sampler (9-pak)

Udsolgt

VAR 45 €,00