hvordan man brygger Hojicha som en japansk temester

star

hvordan man brygger Hojicha Trin for trin guide

Når det kommer til brygning Hojicha te, der er kun et par enkle trin at følge. Den er meget mere tilgivende sammenlignet med andre typer japansk grøn te, så det kan være en nem måde at begynde din terejse på.

  • Trin 1: Mål 5 gram blade af og læg dem i bunden af din japanske tekande.
  • Trin 2: Dernæst kan du hælde 150 ml vand i. Til dette kan du bruge en Hojicha bryggetemperatur på 175 grader fahrenheit eller 80 grader Celsius.
  • Trin 3: Læg låget på tekanden på for at holde teen varm, og lad den sidde uforstyrret. Du kan bruge en Hojicha bryggetid på minimum 1 minut, men lad den gerne sidde længere, hvis du sætter pris på en kraftigere smag.
Når du har fulgt alt det foregående Hojicha instruktioner om tebrygning, det er tid til at hælde din te ud. Hvis du hælder teen op for flere personer, skal du sørge for at bruge den alternative hældemetode, så hver person ender med den samme mængde smag.
     Hojicha bryggeinstruktion

    Mestre mængden af blade, der skal bruges

    Så længe du mestrer mængden af blade du skal bruge, hvilken temperatur vand du skal bruge og hvor længe man skal brygge Hojicha , du burde være i stand til at begynde at forberede velsmagende kopper af Hojicha te på ingen tid!

    Hvis du vil lære om at brygge andre typer japansk grøn te, kan du følge denne komplette guide på 👉 hvordan man laver løsbladste

     

    hvordan man brygger Hojicha Video

    Hojicha Brygningstemperatur

     Hojicha brygningstemperatur

    En nøglekomponent, når det kommer til, hvordan man brygger Hojicha får Hojicha bryggetemperatur rigtig.

    Når det kommer til Hojicha brygningstemperatur, du kan gå meget højere, end du ville med andre typer japansk grøn te.

    Hvis du vil lære at brygge den bedste kop af enhver type grøn te, bør du følge denne guide 👉 Hvordan grøn te smager godt, forklaret af te-eksperter

    Derfor anbefaler vi lavere Hojicha brygningstemperatur

    Grunden til, at vi anbefaler en lavere brygningstemperatur for de fleste typer japanske grønne teer, er fordi katekinerne i teen udvindes ved en varmere temperatur, og disse kan hurtigt overdøve smagen af teen.

    Fordi Hojicha har mindre af disse græsklædte eller astringerende katekiner, kan du bruge en højere Hojicha brygtemperatur og ikke ender med ret meget bitterhed. 

     

    Hojicha Bryggetid

     Hojicha Bryggetid

    Ud over Hojicha bryggetemp er højere, den Hojicha bryggetid kan også være længere. Denne hårdere metode til brygning sikrer, at du ekstraherer masser af den ristede smag fra teen.

    I sidste ende, hvor længe bryg Hojicha kommer ned til, hvor stærk du vil have smagen, så så længe du ikke har noget imod denne intense ristede tesmag, kan du lade teen trække i 2 minutter eller mere. 

    Hvis du vil blive ekspert i, hvor længe du skal brygge hver type grøn te, kan du læse vores guide 👉 Hvor længe skal grøn te trækkes for den bedste smag

     

    hvad gør Hojicha smage af?

    Fordi Hojicha er en ristet te, tager den meget mere af disse varme noter som kaffe, karamel og chokolade. Noget lettere ristet Hojicha falde på den sødere side af spektret, med smag af karamel, mens den mørkere ristede Hojicha te som kuki Hojicha , tendens til at smage som mørk chokolade eller sort kaffe. 

    Hvis du er interesseret i at lære om andre typer te, der smager som kaffe, kan du nyde dette om 👉 te, der smager af kaffe

     

    hvordan man brygger Hojicha Enkelt kop metode

    Hvis du ikke har en tekande derhjemme, og du gerne vil lære hvordan man brygger Hojicha i en enkelt kop kan du blot bruge en te-si. Sæt tesien over koppen, tilsæt 5 gram teblade i silen og fyld den derefter op med vand ved at bruge det samme. Hojicha temp brygning som før og samme bryggetid.

    Hvis du er interesseret i at brygge andre typer grøn te uden tekande eller infuser, vil du måske sætte pris på denne artikel om 👉 hvordan man laver løsbladste uden infuser

     

    brygning Hojicha i mælk

    Du kan også prøve brygning Hojicha i mælk at lave en Hojicha latte. Dette kan gøres ved enten at bruge te-si-metoden nævnt før med varm mælk, eller du kan brygge teen normalt og hælde den i din havremælk senere.

    Men hvis du virkelig vil vide, hvordan man laver Hojicha lattes som en professionel, bør du bruge Hojicha pulver.

     Hvordan man laver Hojicha Smag bedre

    Ud over at lære hvordan man brygger Hojicha , du kan også være interesseret i at lære hvordan man laver Hojicha smage bedre. En af de ting, du kan prøve, er at brygge teen i længere tid.

    Problemet du kan løbe ind i, når det kommer til hvordan man brygger Hojicha er, at smagen ikke er helt så stærk, som du kan lide den. Hvis du kommer fra kaffens verden, Hojicha kan være en velkendt smag for dig, men den vil være relativt svag til sammenligning.

    Hvis du vil lære hvordan man laver Hojicha stærkere, bliver du nødt til at lege med enten en højere temperatur eller længere bryggetid. Denne ekstra tid vil give dig mulighed for at udvinde flere af disse stærke, ristede smage fra tebladene.

    Hvilke Hojicha til at starte med

    Nu hvor vi har lært dig hvordan man brygger Hojicha , det er tid til at sætte din viden på prøve. Du kan finde et stort udvalg af Hojicha te på vores hjemmeside.

    De Hojicha noike for eksempel er en god te for begyndere.

    Det er en sødere, let ristet Hojicha kommer fra en talentfuld landmand i Kyoto. Mange mennesker fortæller, at de elsker denne te, selv dem der ikke har meget erfaring med japansk grøn te.

    Hvis du vil lære mere om fordelene ved Hojicha te, kan du lære om dem i denne artikel om 👉 Hojicha Fordele

    Tilbage til blog

    Indsend en kommentar

    Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.

    1 af 4