Professionelle tips til det bedste Matcha-slik
Denne matcha-slik fungerer fantastisk som den er, men der er et par tips, du kan bruge til at lave det bedste matcha-slik.
- Sigt matchaen: Dette sikrer, at der ikke dannes klumper i din slikblanding, hvilket resulterer i en glat tekstur af din matcha slik.
- Kontroller det tørre miljø: Et tørt, godt ventileret rum fungerer bedst til jævn krystallisering af dit matcha slik.
- Eksperimenter med former: Prøv at skære geléen i geometriske former for et poleret, moderne twist på traditionelt japansk matcha-slik.
Apropos matcha slik, så er der faktisk en virkelig interessant historie om en af de mest berømte typer matcha slik, og du kan finde den her 👉 The Sweet Saga of Matcha Kit Kat: Tea Meets Chocolate
Hvorfor du vil elske denne opskrift
Denne matcha-slikopskrift kombinerer kohakutos kunstnerskab med den jordagtige sødme fra matcha-te. Ikke alene er det sjovt at lave, men de færdige slik er en unik gave eller en imponerende tilføjelse til et teselskab. Plus, hvad angår japansk matcha-slik, er denne opskrift så autentisk, som den kan blive!
Hvis du ønsker flere matcha-desserter, har vi samlet en liste over alle vores bedste tebaserede opskrifter her 👉 De 4 bedste typer Genmaicha Dessert