Gyokuro te fordele gå langt ud over dens lækre smag!
I denne artikel skal vi diskutere 11 forskellige Gyokuro te fordele.
Om du er nysgerrig på Gyokuro te eller du har drukket det i lang tid, er du uden tvivl nysgerrig efter nogle af de fordele, du kan få ved at drikke den såkaldte 'kejserste'.
Selvfølgelig er alle typer grøn te sunde, men unikke trin i produktionen af Gyokuro lave Gyokuro te fordele særligt potent.
Disse Gyokuro te sundhedsmæssige fordele dækker en bred vifte af områder, og vi har virkelig vores arbejde klar til os, så lad os komme i gang! 🍵🍃
Se videoen på Gyokuro Te Fordele
11 Gyokuro Grøn Te Sundhedsmæssige Fordele
Gyokuro grøn te byder på flere fordele. Det giver mental årvågenhed på grund af dets høje koffeinindhold, som er endnu mere end en lille kop kaffe.
Derudover indeholder den theanin, som fremmer en rolig følelse og opretholder energien hele dagen.
Gyokuro understøtter et sundt hjerte ved at reducere risikoen for blodpropper, slagtilfælde og hjerte-kar-sygdomme, og det forbedre kolesterol og blodsukkerniveauer.
Teen bidrager også til en klar og ungdommelig hud på grund af dens høje C-vitaminindhold. Gyokuro hjælper med fedtforbrænding og kan være gavnligt for tandsundheden ved at forhindre huller i huller og dårlig ånde.
Det viser potentiale til at forebygge forskellige typer kræft, herunder mund-, blære-, prostata-, bryst-, æggestok- og bugspytkirtelkræft.
Grøn te hjælper fordøjelsen, reducerer betændelse i kroppen og styrker immunforsvaret.
Til sidst, Gyokuro er rig på antioxidanter, især EGCG, som tilbyder adskillige sundhedsmæssige fordele, herunder immunsystemstøtte.
#1 Mental årvågenhed
En af de første Gyokuro grøn te fordele er, at den er meget høj i koffein. Gyokuro koffein er et sted mellem 120-140 milligram koffein per kop, hvilket er endnu mere koffein end en lille kop kaffe.
Årsagen Gyokuro koffein er så høj har at gøre med dens lange skyggeproces. Teplanten producerer koffein som en forsvarsmekanisme til at afværge insekter, og når teplanten er skygge producerer den faktisk mere.
Det skyldes, at teplanten er sat under stress, og den er særligt sårbar, når den er afskåret fra sollys. Gyokuro er også kun lavet af de yngste blade af teplanten, som er højere i koffein.
Disse unge blade er mere ømme, så de har brug for endnu mere beskyttelse mod insekterne. Disse faktorer giver alle Gyokuro det højeste koffeinindhold i te-verdenen, som er en af de store fordele ved Gyokuro .
#2 Rolig følelse
De Gyokuro grøn te fordele ikke kun slutte med koffein, Gyokuro er også høj i theanin.
Dette er den anden grund til, at denne te er blevet så populær. Ikke alene producerer skyggefulde teer mere koffein, de producerer også mere theanin.
L-theanin er en aminosyre i grøn te, der giver den denne søde og salte smag. Det er også ansvarlig for den rolige, afslappede følelse, du får, når du drikker en kop te. Fordi Gyokuro koffein er så højt, at mange mennesker tror, det vil gøre dem nervøse, men det modsatte er sandt!
L-theanin hjælper med at bremse optagelsen af koffein, og derfor er det i stand til at buffere nogle af dets mere negative bivirkninger. I stedet for at få et hurtigt stød af energi og derefter et styrt kort efter, vil du bemærke en mere vedvarende energi i løbet af dagen. Det er derfor, mange mennesker finder det Gyokuro te fordele dem gennem lange perioder med arbejde, studier og meditation.

#3 Understøtter et sundt hjerte
Ud over at producere koffein og theanin er katekiner en anden af de vigtigste Gyokuro te fordele. Catechiner er en type bioflavonoid, der ser ud til at hjælpe med at reducere risikoen for blodpropper, slagtilfælde og andre typer hjerte-kar-sygdomme.
Ud over hjerte-kar-sygdomme er der tilsyneladende Gyokuro grøn te fordele med hensyn til kolesterol og blodtryk.
Grøn te ser ud til at blokere absorptionen af low-density lipoprotein (LDL) kolesterol, som ofte omtales som "dårligt kolesterol". Så længe du drikker din grønne te usødet, kan det også forbedre blodsukkerniveauet.
#4 Holder din hud klar og ungdommelig
Som en del af vitamin- og mineralprofilen for Gyokuro , der er en relativt høj tilstedeværelse af C-vitamin. C-vitamin kan være effektivt, når det kommer til at lysne mørke pletter forårsaget af ar eller acne.
Disse ar og mærker kan opbygges over tid og føre til ældre udseende hud. Den bedste ting at gøre er at forsøge at forhindre disse i at dannes i første omgang, men mærkerne kan reduceres overarbejde for at vise, at huden ser yngre ud og sundere.
#5 Fedtforbrænding

Et af de vigtigste næringsstoffer i Gyokuro er EGCG eller Epigallocatechin gallat. Denne antioxidant kan hjælpe med at forbedre stofskiftet.
Et hurtigere stofskifte fører til et hurtigere forbrug af energi og kalorier, hvilket kan føre til fedttab overarbejde.
Som et resultat, Gyokuro te kan være et godt supplement til en afbalanceret sund kost og motion og hjælpe dig med at nå dit mål for fedttab og muskelforøgelse overarbejde.
De Gyokuro Koffein kan også hjælpe med at holde dig energisk gennem lange træningspas.
#6 Tandsundhed
Grøn te får ry for at være dårlig for dine tænder, men det er der Gyokuro grøn te fordele også relateret til tandsundhed.
Polyfenolerne indeni Gyokuro , og andre typer grøn te, kan forbedre tandsundheden ved at forhindre ting som huller i huller og dårlig ånde.
Ud over polyfenolerne, Gyokuro indeholder også fluor og mineraler, som ser ud til at forhindre huller i tænderne og andre infektioner i munden.
Undersøgelser vedr Gyokuro te sundhedsmæssige fordele har også vist et fald i udviklingen af tandkødssygdomme og tandkød for dem, der drikker grøn te.
#7 Kræftforebyggelse
Som vi nævnte før, har der været nogle imponerende undersøgelser om sundhedsmæssige fordele ved Gyokuro når det kommer til tandhygiejne, men det ser ud til at gælde selv for forebyggelse af mundkræft.
Ikke kun gør fordele ved Gyokuro strække sig til mundhulekræft, men også andre former for kræft såsom blærekræft, prostatakræft, brystkræft, æggestokkræft og bugspytkirtelkræft.
Ligesom andre fordele ved Gyokuro , dette kommer ned til tilstedeværelsen af EGCG, den vigtigste antioxidant i Gyokuro . Disse antioxidanter kan have mange fordele for kroppen, dette er simpelthen en af dem.
#8 God for fordøjelsen
Lad os vende tilbage til en af vores favoritter Gyokuro te fordele - polyfenoler. Polyfenolerne i Gyokuro te kan hjælpe med at forbedre kroppens fordøjelsesprocessen.
Som et resultat, at drikke te, der er høj i polyfenoler som Gyokuro kan hjælpe din krop med at nedbryde mad mere effektivt.
I visse undersøgelser har EGCG vist sig at reducere inflammationen i fordøjelseskanalen.
De fordele ved Gyokuro te kan også omfatte hjælp til overdreven gas og oppustethed. Dette kan føre til en mere sund, regelmæssig og behagelig fordøjelse overarbejde.
#9 Reducerer inflammation
Som vi nævnte før, er en af de fordele ved Gyokuro te er, at det reducerer betændelsen i fordøjelseskanalen, men denne reduktion af inflammationen gælder også i hele kroppen.
Ifølge en undersøgelse fra te-videnskabscentret ved Shizuoka-universitetet har Epigallocatechin-gallatet i grøn te vist sig at have anti-inflammatoriske virkninger.
Resultaterne indikerer, at grøn te og EGCG kan undertrykke gen-/proteinekspressionen af inflammatoriske cytokiner og inflammationsrelaterede enzymer.
#10 Boost dit immunforsvar
Blandt de Gyokuro grøn te sundhedsmæssige fordele mest omtalt, C-vitamin og polyfenoler er nogle af de mest omtalte. Disse har naturligvis også betydning for immunsystemet.
Ifølge en undersøgelse på Harvard Medical School, der er relevant for Gyokuro grøn te sundhedsmæssige fordele, epigallocatechin-3-gallate (EGCG), har vist sig konsekvent at gavne den sunde funktion af adskillige kropssystemer.
Tilsyneladende kan grøn te ikke kun styrke immunresponset, men også modulere det. Undersøgelsen fortsætter med at fastslå, at i immunsystemet specifikt har akkumulerende beviser afsløret en immunmodulerende effekt af grøn te/EGCG.
#11 Antioxidanter
Selvom vi har diskuteret det mange gange i denne artikel, er det svært at overbetone fordelene ved antioxidanten EGCG.
Dette ser ud til at være synderen bag meget af den lovende forskning om Gyokuro grøn te sundhedsmæssige fordele.
Antioxidanter er noget, sundhedsnødder ikke kan få nok af, og i stedet for at spise håndfulde granatæblekerner, hvorfor så ikke drikke et par kopper Gyokuro om morgenen?
Udover at skabe en dejlig beroligende morgenrutine, kan den også være en god kilde til antioxidanter til din kost.
Andre Gyokuro grøn te fordele
Ud over Gyokuro te sundhedsmæssige fordele, der er også Gyokuro te fordele der går ud over sundhed. Her skal vi snakke lidt om smagen og alsidigheden af Gyokuro te, og hvorfor det også er grunde til at begynde at drikke det.
En stærk kop Gyokuro kan beskrives som næsten at have denne marine smagsprofil af tang.
Dette er en smag, der kræver meget at vænne sig til, men når først du får smagen til den, kan den være ganske fornøjelig. Denne smag gør Gyokuro meget eftertragtet i te-verdenen, hvor nogle betaler op til et par dollars per gram af disse omhyggeligt udformede blade.
Ud over at smagen er meget krydret og sød, er den også meget stærk. Den fjerde grund til at drikke Gyokuro er for denne utroligt stærke smag, der er unik i te-verdenen. Hvis du er vant til at drikke disse lettere, mere udvandede grønne teer, får du en rigtig overraskelse, når du drikker din første kop Gyokuro .

hvad er Gyokuro Te?
Inden vi går i gang, anbefaler vi dig på det kraftigste at læse artiklen 👉 Alt hvad du behøver at vide om Gyokuro te. Det er den ultimative guide til denne magiske te! Så hvad er det Gyokuro te?
Gyokuro er en af de mest eftertragtede bladte i Japan, og i denne artikel vil du se, hvorfor det er det.
Den er lavet af teplanter, der har været skyggefulde i 3 uger før høsten. Når de er skyggede, vælges de øverste 3 blade af planten til at blive dampet, rullet og tørret for at producere disse smukke fyrrenåleformede blade.
Lad os gå igennem 11 Gyokuro te fordele, og hvorfor du måske vil begynde at drikke det.
hvor man kan købe Gyokuro te
Hvis du leder efter nogle Gyokuro , vi anbefaler virkelig Gyokuro lavet af Mr. Sakamoto i Shibushi.
Mr. Sakamoto overtog sin familievirksomhed i 1985, og han er vokset Gyokuro uden brug af pesticider eller kemikalier lige siden.
På trods af at han ikke bruger disse potente kemikalier, er han i stand til at producere sundt og smagfuldt Gyokuro te ved at bruge sin egen gødning. Dette giver ham mulighed for at skabe lækkert Gyokuro uden at skade det omgivende økosystem.
De Gyokuro sasa ham er lavet af en blanding af sorterne Okumidori, saemidori og Yabukita, så den har en meget kompleks smagsprofil.
Du kan også prøve det lette og søde Gyokuro cha mejin, det stærke og velsmagende cha musume eller den glatte og vegetabilske wakamusha.
Uanset hvad Gyokuro du beslutter dig for at bruge, er jeg sikker på, at du vil nyde at tage velsmagende grøn te og komme til at hæve et glas til et godt helbred!