Afsløre #1 bedste Gyokuro te mærke 🥇

Jagten på bedst Gyokuro te mærke kan ofte være kompliceret med masser af modstridende oplysninger. Så mange virksomheder hævder, at de er de bedste mærker til Gyokuro , men hvem har ret?

I denne artikel vil vi afsløre dig det bedste Gyokuro te mærke, hvordan man vælger det bedste Gyokuro fra dette mærke og alle tips til at sikre, at du får det bedste Gyokuro under dine indkøb. Uden videre, lad os komme i gang. 🍃🥇

 

hvad er bedst Gyokuro Temærke i verden?

bedst Gyokuro mærke

Her er den del af artiklen, hvor vi har den store afsløring. Vi tror på, at bede om det bedste Gyokuro mærke er det forkerte spørgsmål. Dette er fordi mærker producerer ikke grøn te, det gør landmændene.

Hos Nio er vi stolte af at gøre tingene lidt anderledes. Vi fortæller dig præcis, hvor din te er produceret, og hvem den er produceret af. Vi mener, det er vigtigt at vide, hvor din mad og drikkevarer kommer fra, og vi er villige til at "give vores hemmeligheder væk" for gennemsigtighedens skyld. 

Vil du vide, hvem der er den bedste Gyokuro landmand? Dette svar er lige nedenfor 👇

 

Så hvem er den bedste Gyokuro landmand fra Japan? 

Efter at have rejst rundt i hele Japan i mange år, kan vi stolt sige, at vi fandt den bedste Gyokuro landmand i verden, den legendariske tebonde, Mr. Sakamoto.

Denne landmand sælger sit Gyokuro til snesevis af temærker i hele verden! Så vi kan stolt sige, at vi er en del af de bedste Gyokuro temærke i verden. 

Mr. Sakamoto

Mr. Sakamoto har produceret Gyokuro uden brug af pesticider eller kemikalier siden 1985, og i løbet af den tid har han udviklet sin egen blanding af organisk gødning, der giver ham mulighed for at dyrke stærke, sunde og smagfulde teplanter uden at skade det naturlige økosystem.

På en måde kunne du betragte ham som den bedste Gyokuro mærke, selvom han og hans familie blot repræsenterer én lille gård.

Hvis du er interesseret i at lære om det bedste Gyokuro fra mesteren selv, kan du læse vores artikel 👉 Hvad er det bedste Gyokuro i verden?

 

Hvad skal du kigge efter, før du søger efter det bedste Gyokuro te mærke?

Fokus på landmændene

Hvis du leder efter de bedste mærker til Gyokuro grøn te, skal du i stedet lede efter de bedste landmænd til Gyokuro te. Mærker kan lide at holde disse landmænd hemmelige i stedet for at give deres navne væk til kunder og konkurrenter.

Når du bestiller te hos os, hjælper du ikke kun med at støtte Nio, men også de snesevis af talentfulde landmænd, vi arbejder med. Vi tror på, at ved at dele disse landmænds historier og deres teer med mennesker over hele verden, kan vi flytte teindustrien i en mere positiv, bæredygtig retning.

 

Det skal være økologisk dyrket

Når det kommer til grøn te, er det meget vigtigt at købe fra en kilde, der ikke bruger kemikalier eller pesticider under produktionen. Selvom bladene vaskes af, er der altid en større chance for krydskontaminering, jo tættere kemikalierne er på den te, der produceres.

Det er meget sjældent at finde en Gyokuro ikke fremstillet med pesticider eller kemikalier. Grunden til dette er, at 3 ugers skyggeproces kan være en stressende tid for planten, og de fleste landmænd er afhængige af kunstgødning for at holde planterne i live. At producere smagfuldt Gyokuro uden disse kemikalier kræver en masse dygtighed, og der er kun få landmænd, der kan gøre det.

 

Pris

 Når det kommer til prisen, skal den være fair, men ikke for lav. Gyokuro te kræver en del arbejdskraft at producere, så du skal forvente at betale over 30 cents pr. gram. Bare rolig, dette kommer kun ud til omkring 1 € pr. kop, hvilket ikke er dårligt i betragtning af, at teen er sådan en nydelse.

Hvis du er interesseret i at vide om dette emne, inviterer vi dig til at læse vores artikel 👉 Hvorfor er Gyokuro Prisen på te er så høj?

 

Smagsprofilbeskrivelse af teerne

hvad gør Gyokuro smage som? Når du ser på smagsprofilbeskrivelsen af teen, bør det være tydeligt, at sælgeren forstår formålet med Gyokuro , som er at fange disse søde og salte (umami) smag. Mærket af et gode Gyokuro er hvor godt det kan fange denne smag.

 

Udseende af Gyokuro

De Gyokuro blade skal være mørke, næsten sorte i farven. Dette viser dig, at teen har gennemgået en ordentlig skyggeproces, og at indholdet af l-theanin er højt.

Bladene skal rulles stramt til nåleformer, hvilket indikerer, at teen har været igennem sin fulde produktionsproces. For at producere disse stramme nåleformer skal teen gennemgå en ekstra rullefase, hvilket kræver yderligere maskineri. Hvis producenten mener det seriøst Gyokuro , de vil investere i det rigtige udstyr.

 

hvad er Gyokuro Te?

Baseret på vores te eksperter officielle Gyokuro definition, det er en type skyggefuld grøn te fra Japan. Det adskiller sig fra standarden Sencha (en klassisk uskygget grøn te) ved at blive dyrket i skyggen i stedet for i fuld sol. 

Gyokuro anses for at være den mest eftertragtede bladte i Japan. Det var engang kejserens yndlings-te, og derfor vil du nogle gange se den blive solgt som "imperial green tea" eller "imperial". Gyokuro ”. 

 

En te, der kan ældes

Før opfindelsen af køling blev kvaliteten af en te nogle gange bedømt ud fra, hvor længe den bevarede sin smag.

Når kejseren ville udvælge teer til sin private samling, ville han vente til et par måneder efter høsten med at vurdere, hvor god teen var.

Fordi Gyokuro er en af de få japanske grønne teer, der bevarer sin smag med alderen, det var altid den, kejseren valgte.

 

Unik smagsprofil

I dag Gyokuro er berømt af en anden grund - det er smag. Gyokuro har denne kraftfulde søde og salte smag, der er ret unik i te-verdenen.

Hvis du skulle beskrive smagen af Gyokuro te, ville du faktisk sandsynligvis sammenligne det med en mad som misosuppe.

Den har denne rige bouillon eller salte smag, et strejf af salt og denne marine note af tang eller dampede grøntsager. Dette giver dig lidt af en idé, når det kommer til smagen af Gyokuro te. 

 

Hvordan er Gyokuro lavet

Skygge 

At blive betragtet som en Gyokuro , de Gyokuro plante skal skygges i minimum 3 uger før høst.

Dette maksimerer indholdet af sødt og krydret theanin og minimerer indholdet af bitre katekiner.

Efter at teen er blevet skygget, er den klar til at blive høstet.

 

Kun de øverste 3 blade bruges

I det tidlige forår vil bønderne udvælge de øverste 3 blade af teplanten.

Disse yngre teblade er de blødeste og sødeste i smagen og de højeste i næringsstoffer.

Som et resultat er de forbeholdt premium japansk grøn te som Gyokuro ,ceremoniel matcha og Sencha te.

Når disse blade er blevet høstet, samles de derefter op for at blive behandlet.

 

Blade dampes for at stoppe oxidationen

Fordi Gyokuro er en grøn te, kan bladene, der bruges til at lave den, ikke oxideres. For at stoppe oxidationsprocessen skal bladene opvarmes for at deaktivere enzymet oxidase. Dette gør det muligt for teen at låse sine grønnere farver og mere vegetabilske smage ind. Efter at bladene er dampet, tørres de og rulles til disse tynde nåleformer Gyokuro er berømt for.

 

Sidste ord om de bedste Gyokuro te mærker

Mange tak for at I tog jer tid til at læse om vores tanker om det bedste Gyokuro te mærker. Vi håber, at du har fundet dette nyttigt, når det kommer til at lære om Gyokuro grøn te løsblad bedste mærker til Gyokuro te og hvorfor det ikke betyder så meget, som de fleste tror. Vi ses alle sammen næste gang.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.

1 af 4