Når du kold bryg Gyokuro , du får ikke kun en kold forfriskende drink, du får også masser af sundhedsmæssige fordele og en blødere og sødere smag. I denne artikel vil vi tale om, hvordan koldbrygg denne grønne te og hvorfor du måske vil begynde at komme i gang med koldbrygning Gyokuro . Lad os komme i gang!
Sådan koldbrygger du Gyokuro grøn te
Når det kommer til, hvordan man koldbrygger Gyokuro grøn te, er der et par grundlæggende trin, du kan følge. Lad os gennemgå hver enkelt af dem her:
- Tilsæt 5-10 gram Gyokuro te til bunden af en kande eller et glas
- Hæld 500 ml koldt eller stuetemperatur vand i
- Lad teen sidde i 3 timer
- Hæld teen ud gennem en si for at adskille bladene og stoppe infusionen.
Du kan af og til hælde små mængder af teen fra for at se, om du kan lide smagen, og derefter stoppe infusionen. Alt dette handler om din personlige smag!
Skal du koldbrygge Gyokuro natten over i kande
Det har vi fundet ud af, når du koldbrygger Gyokuro natten over i en kande, kan du nogle gange udvinde mere smag, end du havde regnet med. Hvis tebladene bliver siddende for længe, kan teen blive bitter. Den bedste tid til kold brygning Gyokuro er omkring 3 timer, men hvis du er okay med stærkere te, kan du prøve det natten over!
Gyokuro koldbryg fordele

Selv uden at koldbrygge denne te, er der mange Gyokuro te fordele. Bryggetemperaturen, du bruger til at tilberede grøn te, kan have en enorm effekt på ikke kun smagen af infusionen, men også den kemiske sammensætning af den endelige bryg. Grunden til dette er, at i modsætning til matcha er bladte en ekstraktion. Anderledes Gyokuro brygning parametre vil udtrække forskellige kemiske bestanddel af den grønne te.
Katekiner, for eksempel er nogle af de mere bitre komponenter i grøn te. Disse udvindes ved højere temperaturer eller efter længere bryggetider. Disse bitre smag kan forklare hvorfor din grønne te er bitter. Bitterheden vil hurtigt overhale smagen af teen, hvilket får dig til at gå glip af en masse af de mere subtile smage.
Hvis du brygger en te for varm eller for længe, vil du udvinde flere af disse katekiner og ende med en te, der er ekstremt bitter. Det er derfor, vi anbefaler så lave brygningstemperaturer for japansk grøn te, som 140 grader Fahrenheit for en normal Gyokuro . Hvis du vil tage dette koncept endnu længere, kan du prøve koldbrygning Gyokuro og ender med endnu mindre bitterhed.
Koffein i koldt bryg Gyokuro
Koffein er en anden kemisk forbindelse, der har tendens til at blive ekstraheret ved en højere temperatur. Som et resultat vil koldbrygget te indeholde mindre koffein end deres varme modstykker. Dette kan med fordel bruges som koldbryg Gyokuro kan nydes senere på dagen uden at holde dig vågen hele natten.
Gyokuro er en af de te med mest koffein, og hvis du er følsom over for koffein, vil du måske undgå at drikke det varmt. Kold brygning Gyokuro kan gøre teen mere tilgængelig for folk, der normalt undgår te med højt koffeinindhold.
Sidste tanker om kold brygning Gyokuro
kold bryg Gyokuro Grøn te er en vidunderlig og sund drik at nyde på en varm dag. Det kan også have masser af fordele ved det, når det kommer til sundhed og smag. Hvis du er interesseret i at prøve din egen kolde bryg Gyokuro , du kan finde vores valg af den bedste nedenfor!
Den bedste Gyokuro kold bryg

De Gyokuro sasa ham er den bedste kolde bryg Gyokuro . Denne te er lavet af den legendariske Mr. Sakamoto i Shibushi, og den er omhyggeligt blandet med 3 forskellige kultivarer: yabukita, okumidori og saemidori. Denne omhyggelige blanding giver virkelig en masse nuancer til teen, som afsløres flot, når teen er koldbrygget. Prøv denne te både varm og kold og se, hvilken måde du foretrækker!
Men hvis du ser bedst ud Gyokuro tilgængelig på markedet, skrev vi en artikel med en detaljeret retningslinje for at finde den bedste Gyokuro i Verden. Det inkluderer også vores personlige top #4 over de bedste Gyokuro . Her er linket til artiklen 👉 Hvad er det bedste Gyokuro i verden?